БЪЛГАРО-КИТАЙСКИ БИЗНЕС ФОРУМ

>>> Съюз за Стопанска Инициатива » Новини ССИ, Пресцентър » БЪЛГАРО-КИТАЙСКИ БИЗНЕС ФОРУМ

В периода 26-28 септември, 2016 г. столицата на България е домакин на първата среща на кметове и представители на местната власт от инициативата 16+1 под надслов “София – пресечна точка на нови възможности”.

16+1 е инициатива на правителството на Китай, целяща да поощри сътрудничеството между Китай и шестнадесетте страни от Централна и Източна Европа (ЦИЕ): Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Черна Гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Република Македония.

На 27 септември 2016 г. Столичната община и Китай организират международен бизнес форум в рамките на инициативата 16+1. Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия е партньор на събитието, на което са поканени да участват кметове и представители на общините от 16 държави от Централна и  Източна Европа, както и от Китай.  Форумът ще бъде открит от Министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов и г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София.

В международната среща ще се включат представители на китайски фирми и на бизнеса от страните от ЦИЕ.

Дискусиите и  бизнес срещите ще се проведат на 27 септември, „София Тех Парк“, сграда „Джон Атанасов“, голяма зала.

Подробна информация относно програмата, чуждестранните участници и регистрацията за участие може да намерите на следният сайт http://16plus1.info/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Новини