Позиция на Съюза за стопанска инициатива

>>> Съюз за Стопанска Инициатива » Новини ССИ, Пресцентър, ССИ в медиите » Позиция на Съюза за стопанска инициатива

Във връзка с тиражираната в медийното пространство информация по скандалът „Ало, Банов съм“, касаещa престъпни схеми за източване средства от еврофондове, Управителният съвет на Съюза за стопанска инициатива категорично заявява:

Посоченият в публикациите Иво Костов е ангажиран от Съюза единствено и само в качеството му на доказан експерт по Оперативни програми и проекти. Изборът му е направен въз основа на високопоставени позиции, които е заемал в Изпълнителната власт: Министерство на икономиката, Министерство на здравеопазването, Министерство на регионалното развитие, като Общински съветник, Директор на болници в гр. Силистра и областта, и консултант в множество международни инициативи.
Апелираме работодателската ни организация, да не бъде включвана под каквато и да е форма, в подобни спекулации и казуси.

От Управителния съвет на Съюза за стопанска инициатива

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Новини